Mergi la conţinutul principal
Dinții și sexul oral... util sau doar plăcut? Dinții și sexul oral... util sau doar plăcut?
Studiile arată faptul că sexul oral (sperma) are efecte benefice asupra dinților (nu aș putea să zic cine a făcut aceste studii...). Există păreri împărțite cum că sexul oral este benefic pentru dinți... dar sperma chiar albește dinții? sau e doar un mit? E sexul oral periculos?
Cum să devii un adevărat maniac în curățarea și îngrijirea dinților? Cum să devii un adevărat maniac în curățarea și îngrijirea dinților?
Cum poți deveni un adevărat maniac în igiena dentara? Ce și cum să faci pentru a avea cei mai curați și frumoși dinți?

Dacă încă mai ai dinți în gură înseamnă că ști să te speli, sau ești norocos... dar dacă totuși vrei să mai ai dinți până când o să ajungi bătrân și ramolit? mai există și alte soluții recomandate:
Ce alimente, băuturi sau obiceiuri produc respirație urât mirositoare? Ce alimente, băuturi sau obiceiuri produc respirație urât mirositoare?
Respirația urât mirositoare (halitoza) este una dinte cele mai neplăcute afecțiuni, pentru că nu afectează doar igiena locală dar afectează și relațiile personale. Există cauze locale care pot produce miros neplăcut dar și alimente care consumate, au ca efect apariția respirației urat mirositoare.
Tratament de albire dentară sau curățare cu airflow? Ce apă de gură să folosești și cum se folosește apa de gură?
Ce este apa de gură, ce substanțe conțin cele medicamentoase, cum se folosește corect și la ce e bună și utilă?

Pentru dinți curați și cât mai sănătoși e nevoie de puțină grijă și ceva timp. Periuța și pasta de dinți, ața dentară pot face diferențe vizibile, dar nu tot timpul sunt suficiente aceste lucruri. Uneori, resturile alimentare nu sunt eliminate în întregime și de aici până la "dezastru" e o chestiune de noroc.