Cum poți trimite mesaje pe WhatsApp, Facebook Messenger sau SMS de pe calculator?

Cum poți trimite mesaje pe WhatsApp, Facebook Messenger, Android Messages (SMS), sau Google Allo de pe calculator? Este foarte simplu, nu ai nevoie decât de un desktop sau laptop cu Windows sau Linux, un browser (ideal Chrome) și de o conexiune de internet activă pe telefon.


Mesaje pe WhatsApp de pe calculator

Pentru a scrie primi și scrie mesaje direct de pe un calculator folosind WhatsApp trebuie accesata interfața web pentru desktop a acestei aplicații care este disponibilă la adresa https://web.whatsapp.com .

După accesarea paginii trebuie scanat codul QR generat de pagină folosind opțiunea WhatsApp Web din meniul aplicației din telefon... și gata. Dacă activezi și opțiunea de a primi notificări din browser, vei vedea o fereastră pop up și vei auzi un bing de fiecare dată când vei primi un mesaj nou.


Mesaje pe Facebook Messenger de pe calculator

Pentru a scrie primi și scrie mesaje direct de pe un calculator folosind Facebook Messenger trebuie accesata interfața web pentru desktop a acestei aplicații care este disponibilă la adresa https://www.messenger.com .

După accesarea paginii trebuie făcută logarea cu contul de Facebook... și gata. Dacă activezi și opțiunea de a primi notificări din browser, vei vedea o fereastră pop up și vei auzi un bing de fiecare dată când vei primi un mesaj nou.


Mesaje pe Google Allo de pe calculator - Google va închide acest serviciu în 2019

Pentru a scrie primi și scrie mesaje direct de pe un calculator folosind Google Allo trebuie accesata interfața web pentru desktop a acestei aplicații care este disponibilă la adresa https://allo.google.com/web .

După accesarea paginii trebuie scanat codul QR generat de pagină folosind opțiunea Allo for Web din meniul aplicației din telefon... și gata. Dacă activezi și opțiunea de a primi notificări din browser, vei vedea o fereastră pop up și vei auzi un bing de fiecare dată când vei primi un mesaj nou.


Mesaje SMS de pe calculator

Pentru a scrie primi și scrie mesaje SMS direct de pe un calculator folosind Android Messages, trebuie instalată aplicația de mesagerie SMS de la Google (care înlocuiește aplicația implicită a telefonului) și trebuie accesata interfața web pentru desktop a acestei aplicații care este disponibilă la adresa https://messages.android.com .

După accesarea paginii trebuie scanat codul QR generat de pagină folosind opțiunea Messages for Web din meniul aplicației din telefon... și gata. Dacă activezi și opțiunea de a primi notificări din browser, vei vedea o fereastră pop up și vei auzi un bing de fiecare dată când vei primi un mesaj nou.

Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Alex Necula

alex_necula_stomatolog

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019