Waze sau Google Maps: care e cea mai bună aplicație?

Când în anul 2013 aplicația israeliana Waze a fost achiziționată de Google, majoritatea credeau că aceasta va dispărea și va fi integrata în Google Maps, dar surpriza a fost că aplicația a rămas separată și funcționează în paralel cu cea a celor de la Google. Ambele aplicații au fanii lor, fiecare cu argumentele și ideile lor. Ambele aplicații au elemente în comun dar până la urmă sunt diferite, întrebarea e care e mai bună și unde?

google_vs_waze

WhatsApp Tricks - opțiuni mai puțin cunoscute

Aplicația WhatsApp este poate una cea mai cunoscută aplicație de mesagerie. Ca orice aplicație are multe opțiuni mai putin cunoscute dar foarte utile. În continuare o lista cu diferite funcții care te pot ajuta să folosești WhatsApp și mai ușor.

Este necesar un antivirus pe telefon cu Android?

Este necesară instalarea unui program antivirus sau soft dedicat pentru internet security pe un telefon cu sistem de operarea Android? E o întrebare la care nimeni nu iți va putea da un răspuns foarte clar, iar până la urmă este o alegere personală.

Topul aplicațiilor care iți omoară telefonul

Unul dintre cei mai importanți producători de programe de protecție și numai (Avast) a făcut public un top a aplicațiilor cele mai dăunătoare pentru smartphone. Interesant e că din top nu lipsesc aplicații pe care mulți le folosim...

Cum obții viteză maximă la un telefon cu Android?

Multi utilizatori de telefoane cu sistem de operare Android se plâng de viteză redusă cu care reacționează acestea și încearcă tot felul de artificii... dar care sunt cele care au efect și cele care mai rău fac?


Cum faci backup la pozele din telefon?

În general e bine să faci backup (copie de siguranță) la orice, deci și la pozele și filmulețele pe care le faci cu telefonul. E simplu și gratuit, trebuie doar să ai un cont de email google sau yahoo. Care sunt soluțiile cele mai bune?

citeste mai mult


Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Medic dentist

Alex Necula

alex_necula_stomatolog
web_design
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2017