Android... sufletul telefoanelor noastre

Programe și sfaturi utile pentru Android, acel lucru mic care stă ascuns in buzunare sau geantă, care îl avem cu noi toată ziua prin telefon și tabletă și fără de care nu ar fi Smartphone ci doar dumb phone... 

android

google_vs_waze

Waze vs Google Maps: care e cea mai bună aplicație de navigație și trafic?

Când în anul 2013 aplicația israeliana Waze a fost achiziționată de Google, majoritatea credeau că aceasta va dispărea și va fi integrata în Google Maps, dar surpriza a fost că aplicația a rămas separată și funcționează în paralel cu cea a celor de la Google.

Citește mai mult


antivirus_android

Este necesar un program antivirus pe un telefon cu sistem Android?

Este necesară instalarea unui program antivirus sau soft dedicat pentru internet security pe un telefon cu sistem de operarea Android? E o întrebare la care nimeni nu iți va putea da un răspuns foarte clar, iar până la urmă este o alegere personală.

Citește mai mult

whatsapp

WhatsApp Tricks - opțiuni mai puțin cunoscute

Aplicația WhatsApp este poate una cea mai cunoscută aplicație de mesagerie. Ca orice aplicație are multe opțiuni mai putin cunoscute dar foarte utile. 

Citește mai mult


android_backup

Cum faci backup (copie de siguranță) la pozele din telefonul mobil?

În general e bine să faci backup (copie de siguranță) la orice, deci și la pozele și filmulețele pe care le faci cu telefonul. E simplu, gratuit și nelimitat, trebuie doar să ai un cont de email Google sau Yahoo. Care sunt soluțiile cele mai bune?

Citește mai mult

android_aplicatii

Topul aplicațiilor care iți omoară bateria și memoria telefonului

Care aplicații consumă cel mai mult internet, spațiu, resurse din telefonul tău? Unul dintre cei mai importanți producători de programe de protecție și numai (Avast) a făcut public un top a aplicațiilor cele mai dăunătoare pentru smartphone. Interesant e că din top nu lipsesc aplicații pe care mulți le folosim...

Citește mai mult


datally

Cum reduci traficul de internet mobil folosit de telefon cu Datally?

Cum poți să reduci traficul de internet mobil folosit inutil de telefon? Prin simpla limitare a accesului la internet a unor aplicații, dar care sunt opțiunile și aplicațiile care fac acest lucru ușor? Cum se folosește Datally sau opțiunea Data Saver din Chrome?

Citește mai mult

viteza_android

Cum obții viteză maximă la aplicații pe un telefon cu sistem Android?

Multi utilizatori de telefoane cu sistem de operare Android se plâng de viteză redusă cu care reacționează acestea și încearcă tot felul de artificii... dar care sunt cele care au efect și cele care mai rău fac?

Citește mai mult


siguranta_android

Reguli esențiale de securitate a informațiilor din dispozitivele mobile

Dacă pleci în vacanță sau în interes de serviciu trebuie să ai grijă la câteva reguli esențiale de securitate a informațiilor personale și confidențiale din dispozitivele mobile (smartphone, tabletă, laptop), pentru a fi ferit de incidente neplăcute:

Citește mai mult


Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Medic dentist

Alex Necula

alex_necula_stomatolog
web_design

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2018