Mergi la conţinutul principal
Care sunt cele mai bune aplicații alternative la WhatsApp? Care sunt cele mai bune aplicații alternative la WhatsApp?
Spre finalul anului 2020 Facebook a început comasarea în aceeași platformă pentru serviciile de mesagerie oferite prin WhatsApp, Facebook Messenger și Instagram, astfel utilizatorii aplicațiilor putând trimite mesaje între cele trei servicii... un lucru bun, teoretic. 
Care este cea mai bună aplicație pentru navigație? Google Maps vs Apple Maps vs Waze Care este cea mai bună aplicație pentru navigație? Google Maps vs Apple Maps vs Waze
La ora aceasta aplicațiile folosite pentru navigație când mergem cu mașina sunt extrem de folosite, aproape permanent în mașina un astfel de soft funcționează fie pe telefon, fie pe sistemul multimedia al mașinii, fie o combinație între telefon și sistemul audio...
Aplicație de telefon IPhone sau Android pentru văzut prin haine Aplicație de telefon IPhone sau Android pentru văzut prin haine
Multă lume caută o aplicație pentru telefoanele cu sistem de operare Android sau pentru telefoanele IPhone cu care să vadă prin haine... Nu știu dacă sunt copii, băieți, bărbați, fete, femei, pensionari... 
Cum faci backup (copie de siguranță) la pozele din telefonul mobil? Cum faci backup (copie de siguranță) la pozele din telefonul mobil?
În general e bine să faci backup (copie de siguranță) la orice, deci și la pozele și filmulețele pe care le faci cu telefonul. E simplu, gratuit și nelimitat, trebuie doar să ai un cont de email Google sau Yahoo. Care sunt soluțiile cele mai bune?
Cum poți genera o parolă unică, puternică, greu spre imposibil de spart? Cum poți genera o parolă unică, puternică, greu spre imposibil de spart?
Multă lume folosește parole slabe fie din comoditate, fie pentru că nu știe care sunt regulile care fac o parolă puternică, greu de nimerit sau intuit pentru cineva care vrea să acceseze ilegal un cont. Care sunt regulile de generare pentru o parolă bună, care să te protejeze pe internet?
Cum poți trimite mesaje WhatsApp, Facebook Messenger sau SMS de pe un calculator? Cum poți trimite mesaje WhatsApp, Facebook Messenger sau SMS de pe un calculator?
Cum poți trimite mesaje pe WhatsApp, Facebook Messenger sau Android Messages (SMS) de pe un calculator? Este foarte simplu, nu ai nevoie decât de un desktop sau laptop cu Windows sau Linux, un browser (ideal Chrome) și de o conexiune de internet activă pe telefon.

Mesaje pe WhatsApp de pe un calculator
Localizarea unui telefon cu Google Maps și Trusted Contacts Localizarea unui telefon cu Google Maps și Trusted Contacts
Aflarea locului în care se găsești cineva din familie (părinte, copil, soț, soție) pe baza locației telefonului mobil este foarte simplă la ora aceasta, nu trebuie decât câteva setări făcute, o conexiune de date activă și localizarea GPS activă.

Există două variante: să ți se trimită locația sau să o vezi tu fără să trebuiască să o ceri... simplu nu?
Cum se poate curăța memoria telefonului cu Google Files Go Cum se poate curăța memoria telefonului cu Google Files Go
Cum multe aplicații zic că fac chestii pentru telefon, dar majoritatea nu fac nimic sau sunt pline de malware, Google a decis să lanseze Files Go, care curăță memoria telefonului de fișierele care nu mai sunt necesare sau poate muta fișiere direct între telefoane.
Opțiuni interesante în Google Android Messages - SMS de pe calculator Opțiuni interesante în Google Android Messages - SMS de pe calculator
În ultimii ani aplicațiile de tip messenger au evoluat mult, este cazul și celor de la Google. Android Messages aplicația de SMS pentru Android a evoluat de la o simplă aplicație de mesaje SMS la cu totul altceva, acum poți trimite SMS direct de pe calculator.

Ce poți face cu ultima versiune a aplicației Messages? 
5 recomandări esențiale de securitate pentru telefonul mobil 5 recomandări esențiale de securitate pentru telefonul mobil
Care sunt cele mai simple, elementare și importante reguli de securitate pentru telefonul mobil? cel pe care majoritatea îl avem în permanență cu noi și în care se găsesc multe date importante, diferite date de contact, fotografii importante sau alte informații vitale.