Suntem în anul 2022, cartierul Drumul Taberei - București, undeva la aproape 2 ani de la alegerile locale în care au câștigat ăia buni, care i-au bătut pe comuniști si securiști... ce puii mei mai face marmota? mai știe cineva ceva de ea?

Sub organizarea exemplară a marelui primar "independent" USR, un băiat care s-a făcut remarcat în tinerețe, din ce am auzit, prin Vamă cu porecla de "Dănuț matematicianu' "... perfecționăm metoda spălatului fără apa caldă, mai ieftină, că folosim doar apa rece și aia puțină, pentru că folosim... doar o chiuvetă!!

Care e metoda mea?

Am ajuns la concluzia că eu sunt bătrân dar tinerii ăștia, chiar și cei din IT, nu știu ce e acela dial-up sau ISDN... sau care era viteza pe vremurile tinereții mele, adică prin facultate, adică prin anii 2000 și puțin, adică nu de mult... ei cred că totul a fost așa cum este acum.

Așa că bătrân dar încă nu suficient de ramolit cât să uit așa ceva am decis că ar fi bine să le aduc aminte nemulțumiților de viteza de internet de care dispun acum cum a evoluat treaba în ultimii aproape 20 de ani...