Mergi la conţinutul principal
Medicamente de urgență pentru durerea de dinți și umflături (abcese) Medicamente de urgență pentru durerea de dinți și umflături (abcese)
Care sunt medicamentele de urgență (antibiotice, calmante, antiinflamatorii) care calmează durerea de dinți și dezumflă abcesele de pe gingie sau de la dinți? Durerile de dinți și umflăturile de măsele apar în cele mai neplăcute și nedorite momente...
Cele mai bune pastile antiinflamatoare pentru durerile de dinți Cele mai bune pastile antiinflamatoare pentru durerile de dinți
Care sunt cele mai bune și puternice pastile cu efect calmant (analgezice) pentru durerile de dinți? Medicamentele cu efecte antiinflamatorii pentru durerile de măsele sunt de la unele slabe la unele puternice (efectul diferă de la un caz la altul, fiecare reacționează bine sau nu la anumite substanțe).

Medicamentele antiinflamatorii cu efect scăzut sunt cele din zona:
Ce este alveolita uscată sau umedă post extracțională și care este tratamentul? Ce este alveolita uscată sau umedă post extracțională și care este tratamentul?
Care sunt cauzele apariției alveolitei (inflamația osului) uscate sau umede postextracționale și cum se poate trata alveolita apărută după o extracție dentară? vorbim aici de acea durere intensă care apare la minim 2-3 zile după extracția stomatologică a unui dinte.
Consumul de lactate după operațiile stomatologice Consumul de lactate după operațiile stomatologice
De ce se recomandă să nu se consume lactate (lapte, iaurt, smântână, cașcaval, brânză...) după operațiile stomatologice (extracții, inserare de implanturi...)? explicațiile sunt simple și logice...
Indicații după extracții de dinți sau implanturi dentare? Indicații după extracții de dinți sau implanturi dentare?
Ce nu trebuie nu faci și cât timp după o intervenție de chirurgicală orală (extracție dinți mai ales molari de minte, operații de parodontologie, rezecție apicală, inserția de implanturi dentare)?