Mergi la conţinutul principal
 • Review pacienți

  Părerea pacienților mei a fost întotdeauna importantă pentru mine. Am încercat mereu să țin cont de părerile lor, de dorințele lor poate chiar de ideile lor... Întotdeauna ai de învățat ceva de la oricine, doar trebuie să ști să-l asculți.

 • Sigilare șanțuri și fosete

  Sigilarea șanțurilor și fosetelor dinților, alături de fluorizare, este o metoda de prevenire a cariei dentare și se face de cele mai multe ori la dinții permanenți, de obicei imediat după ce au erupt (molarii de 6 ani și 12 ani, dar și premolari în intervalul de vârsta 6 – 15 ani), la dinții de lapte fiind mai greu de făcut din cauza vârstei la care apar.

 • AirFlow

  Sistemul AirFlow (profijet) folosește un jet cu putere variabilă de apă, aer și particule abrazive (bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu...) care permite eliminarea petelor care colorează orice suprafață a dinților dar are și alte efecte utile pentru dinții tăi.

  Sistemul este folosit cel mai des după detartrajul cu ultrasunete pentru a îndepărta și ultimele petele din locurile cele mai greu accesibile (interdentare), dar și pentru e elimina în totalitate orice colorație de pe suprafața dentară.

 • Tratament bruxism

  Bruxismul afectează aproximativ 25% din populație și este o tulburare caracterizată prin scrâșnitul dinților noaptea în timpul somnului. Are ca efect în timp tocirea suprafețelor dentare cu apariția de zone de uzură, apariția leziunilor de colet, sensibilitate accentuată la stimuli termici și durere permanentă a musculaturii și a articulației temporo-mandibulare.

  Simptomele cele mai frecvente sunt:

 • Detartraj cu ultrasunete

  Detartrajul cu ultrasunete și periajul dentar profesional sunt cele mai simple și eficiente proceduri stomatologice de profilaxie și curățare a dinților de tartru (piatră), colorații sau pete de la fumat, cafea și alte alimente. Este complet neinvazivă și este recomandată tuturor persoanelor cel puțin o dată pe an, pentru eliminarea tartrului (pietrei), prevenirea apariției sau accentuării afecțiunilor gingivale și eliminarea colorațiilor și petelor de pe dinți.

 • Alexandru Necula

  Născut în 1979 în București, licențiat al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", București 2005. Membru al Asociației Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România.

  Tratamente stomatologice efectuate: 

 • Cum se face corect igiena la implanturile dentare?

  Igiena pentru un implant dentar și pentru o coroană pe implant nu este greu de făcut, doar că trebuie poate puțin mai multă atenție și ceva mai mult timp dedicat decât în cazul unui periaj dentar normal pentru dinții naturali.

  Periajul dentar se face și în zona implantului ca și când ar fi dinte natural, fără să fie necesare alte mișcări decât cele recomandate, adică de la gingie spre dinte, repetând de minim 3 ori pe fiecare față (limbă/obraz).