Mergi la conţinutul principal
 • Ce este implantul dentar?

  Implantul dentar este la ora actuală soluția folosită pentru a înlocui una sau mai multe rădăcini dentare pierdute în timp sau extrase din diferite cauze.

  Toate sisteme de implanturi de pe piață au cam aceeași idee în linii mari și folosesc cam aceleași materiale, diferențele sunt la nivel de tratare a suprafeței, de profil al spirelor, de conexiune cu bontul protetic...

 • Alexandru Necula

  Născut în 1979 în București, licențiat al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", București 2005. Membru al Asociației Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România.

  Tratamente stomatologice efectuate: 

 • Review pacienți

  Părerea pacienților mei a fost întotdeauna importantă pentru mine. Am încercat mereu să țin cont de părerile lor, de dorințele lor poate chiar de ideile lor... Întotdeauna ai de învățat ceva de la oricine, doar trebuie să ști să-l asculți.

 • Implanturi All on 4/6

  Tehnica protezării fixe pe implanturi dentare “All on 4” și “All on 6” a fost inventată în anii '80 și se bazează pe principii acceptate încă din anii ’60. După anul 2000 s-au adus multe îmbunătățiri acestui protocol, majoritatea producătorilor dezvoltând sistemele proprii bazate pe acest principiu.

 • Implant Neodent Acqua

  Implanturile dentare Neodent sunt produse în Brazilia, de cel mai mare producător din America de Sud și al doilea producător de la nivel mondial după numărul de implanturi dentare vândute.

  Neodent are o istorie care începe în anul 1993 în producerea de sisteme de implanturi dentare, este numărul 2 mondial la numărul de implanturi vândute după Straumann, iar din anul 2015 aparține Straumann Group Elveția, moment care a însemnat extinderea la nivel mondial, din anul 2016 fiind prezentă și în România.

 • Implant Straumann

  Având o istorie de mai mult de jumătate de secol, Straumann s-a făcut remarcată și a devenit un lider în domeniul implanturilor dentare la nivel mondial. Reputația companiei este una care se bazează pe inovațiile aduse și pe rezultatele clinice dovedite în timp.

 • Implantologie orală

  Implantologia orală este una dintre metodele de tratament utilizate de stomatologia modernă, solicitate și utilizate pe scară largă. Implanturile dentare sunt o alternativă modernă la protezarea (completarea spațiilor edentate) dentară clasică prin coroane, punți sau proteze acrilice și care oferă estetică, funcționalitate și stabilitate mult superioară și în același timp nu afectează în nici un fel dinții vecini rămași.