Ce poți face pentru un ca zâmbetul tău să fie de invidiat? Ce poate face estetica și cosmetica dentară pentru dinții tăi? 
AirFlow, albire dentară, fațete ceramice sau corone de ceramică pe suport de zirconiu, cam la asta se rezumă estetica dentară...

Pentru majoritatea femeilor un zâmbet frumos este foarte important alături de un machiaj reușit și o ținută care să le avantajeze. Dacă la partea cu machiajul și moda nu mă pricep... la partea cu zâmbetul cred că te pot ajuta cu câteva sfaturi și recomandări foarte utile.

1. Transformă-te ușor în maniacă la capitolul igienă dentară!

În majoritatea cazurilor dinții își modifică culoarea datorită infiltrării superficiale a porilor de la suprafața smalțului cu diferite substanțe din alimente care colorează,  precum: cafeaua, nicotina, vinul roșu, ceaiul, ciocolata... care dau o tentă gălbuie sau chiar maronie.

Care sunt diferențele între diferite tratamente de albire? Gutiere cu gel de albire folosite acasă sau albire în cabinet cu lampă dedicată?

În majoritatea cazurilor dinții își modifica culoarea datorita infiltrării suprafeței cu diferite substanțe din alimente care colorează precum: cafeaua, nicotina, vinul rosu, ceaiul, ciocolata etc. care dau o tentă gălbuie sau chiar maronie.