Mergi la conţinutul principal
Curățare colorații (pete) de pe dinți cu AirFlow | zona Ion Mihalache AirFlow
Sistemele AirFlow (profijet) folosesc un jet foarte fin dar de mare putere de apă, aer și particule abrazive (bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu...) care permite eliminarea petelor sau depunerilor persistente care colorează orice suprafață a dinților sau din zonele greu accesibile (la gingie, interdentar)
Detartraj cu ultrasunete sau curățare cu airflow? Detartraj cu ultrasunete sau curățare cu airflow?
Care e diferența între detartrajul cu ultrasunete și curățarea dinților cu sistemul airflow (profijet)? Ce poate și ce nu poate face fiecare?

Detartrajul cu ultrasunete se folosește pentru:
Avantajele sistemului airflow (profi-jet) Avantajele sistemului airflow (profi-jet)
Care sunt avantajele unei ședințe de curățare a dinților folosind sistemul airflow? Ce este sistemul airflow și cum acționează? Care sunt efectele sistemului airflow? 

Sistemul AirFlow Kovo PROPHYflex 4 folosește un jet cu putere variabilă de apă, aer și diferite tipuri de pulberi (funcție de nevoie) care:
Tratament de albire dentară sau curățare cu airflow? Tratament de albire dentară sau curățare cu airflow?
Vrei să iți albești dinții, să scapi de culoarea galbenă care a a apărut de la țigări și cafea? Ce să alegi? Să îți faci o albire dentară sau o curățare cu sistemul airflow (profijet)? Care variantă este mai bună?

Care sunt avantajele și dezavantajele tratamentelor de albire dentară?
Efectele secundare nedorite și periculoase ale tratamentelor de albire Efectele secundare nedorite și periculoase ale tratamentelor de albire
Din ce în ce mai des sunt întâlnite problemele dentare apărute după efectuarea unei o albiri dentar sau a mai multora, fie acasă cu diferite produse din farmacii sau cumpărate din diferite site-uri, fie în saloane de cosmetică, fie folosind sfaturi găsite pe internet sau chiar în unele cabinete stomatologice. 
Cum poți avea dinții albi prin metode naturale... mit sau realitate? Cum poți avea dinții albi prin metode naturale... mit sau realitate?
Internetul este plin de metode, sfaturi, recomandări, tratamente naturiste pentru albirea dinților... lămâie, oțet, bicarbonat, cocos, căpșuni, sare, argilă.... nu zic că unele nu pot avea efect și nu sunt periculoase pentru dinți, dar majoritatea sunt niște idioțenii majore care pot fi periculoase pentru dinți, gingii, mucoase.

1. Lămâia - cea mai mare prostie!!.
Sfaturi pentru evitarea colorării sau pătarea dinților Sfaturi pentru evitarea colorării sau pătarea dinților
Suprafața dinților se pătează foarte ușor de la multe obiceiuri, băuturi sau alimente consumate. Cum evitam colorarea sau pătarea dinților? Cum poți totuși să te bucuri de ele dar în același timp să iți păstrezi și dinții albi?

1. Pentru băuturile care pot colora și ataca suprafața dinților folosește paiul.